lauantai 31. joulukuuta 2016

15. Vuodelta 2016

Moikka!

Huomenna on uudenvuodenaatto, eli vielä kaksi päivää jäljellä tätä tapahtumarikasta vuotta. 2016 on ollut minulle hyvin hevostäytteinen, paljon on tapahtunut niin lyhyessä ajassa. Sain idean ottaa muutama kuva omasta instagramistani ja kertoa teille vuoden tapahtumista.


Ihan ensimmäiset kaksi kuvaa ovat loppukeväästä. Kävimme silloin vierailulle Meten kanssa katsomassa Ninnua  Kaislan kanssa. Oli huisin ihana reissu, pääsin käymään Ninnun selässä viimeistä kertaa ikinä. Pidettiin kivaa ja otettiin kuvia. Ninnua pääsin hoitamaan vielä syksyllä, mutta sitten koitti se joulukuun yhdeksäs päivä, jolloin rakas nukkui ikiuneen ja laukkasi vihreämmille laitumille.
        Viides ja viimeinen kuva ovat Fionasta aivan kesän alusta, siitä kun ratsastin vielä estepainotteisella. Myöskin nämä kuvat ovat minun viimeiseltä ratsastukselta Fionalla ikinä, ikävä on kova. Se oli heinäkuun seitsemäs päivä, kun sain tietää tapahtuneesta. Mulla oli koko syksylle täydelliset suunnitelmat meidän varalle, mutta ne menikin sitten täysin uusiksi. Fiona on kuitenkin onnellinen nyt, paremmassa paikassa
        Kolmas ja neljäs kuva ovat Einolan leireiltäni. Ensimmäinen muistikselta, toinen kesäleiriltä. Olin molemmilla Jennin kanssa, pidin superkivaa ja sain ihania muistoja. Kesäleiriltä mieleen jäi viimeinen kerta Hilpolla ja kaikki mitä tein Myrän kanssa. Muistikselta mieleen painui mm. hienot mökkijutut ja kuvan poni Roko sekä yksi uusista lemppareista: Cinda. 
        Kuudennessa kuvassa poseeraa Nilpa, jolla pääsin kesällä menemään sekä koulua että esteitä. Kävimme myös maastossa, hyppäämässä peltoesteitä ja mulla on ollut Nilpan kanssa tosi hauskaa. Myös talven mittaan olen käynyt Nilpalla liinassa hangessa, Nipa on ollut nyt tosi kiva. Ja ollaan suunniteltu nytkin tässä maastoon lähtöä. Sitä odotellessa!
        Seitsemännessä kuvassa poseeraa tonttuhattuinen Karmena tonttutunnilla. Tonttuilin tänävuonna Rionalla, Atella ja Karmella. Menin vapaasti vähän kaikenlaista mutta Rionalla olinkin sitten opetustunnilla tekemässä jotakin fiksua. 
          Tänä syksynä myös yksi merkittävimmistä tapahtumista oli estevalmennuksessa aloitus. Kyseistä asiaa olin odottanut todella kauan, ja nyt pääsen toteuttamaan unelmiani. Olen mennyt melkein koko syksyn valmennustunnit Rionalla. Menin Rionalla myös mun ekan 80cm luokan kisoissa, ja siitä ollaan mentykin eteenpäin suurella askeleella. Riona on hevosvalintani myös tulevalle kaudella, toivotan itselleni onnea ja menestystä! :D *hurraa!*
       Toisiksi viimeisessä kuvassa olemme Meten kanssa katsomassa Ninnua ja sen jo syntynyttä varsaa, Tessaa (Aramara Treasure). Oli ihanaa nähdä taas Ninnua, ottaa valokuvia ja vaihtaa kuulumisia. 

Monta asiaa siis tänä vuonna on tapahtunut. Painavimpina kuitenkin Ninnun ja Fionan poismeno. Toivon tulevasta vuodesta kehittävää ja yhtä tapahtumarikasta. Hyvää uutta vuotta kaikille hevosihmisille ja muillekin, muistakaa pitää ne ilotulitteet kaukana hevosista ja talleista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti