tiistai 29. toukokuuta 2018

52. Viimeinen postaus ja Rionan muistovideoRionan ja minun taipaleen päättymisen jälkeen olen tullut siihen päätökseen, että tämä blogi on tullut tiensä päähän. Syynä on yksinkertaisesti se, että tämä ei ollut blogi vain minulle itselle, tämä oli Rionan blogi, vaikka paljon kaikkea muuta päätyi julkaissuksi myös.

Riona on ollut nyt poissa vähän alle kaksi kuukautta. Sen perään on monet kyyneleet vuodatettu, samoin tuota videota katsoessa sydänalaa puristaa. Aika on silti tuntunut menneen älyttömän hitaasti, mutta toisaalta sitten nopeasti. Ikävä ei ole hellittänyt- kyyneleet yllättävät miltei joka kerta muistellessa, mutta onneksi muistot ovat onnellisia ja saan aina kiittää sitä taidoista, jotka opin sen kanssa.

Elämä on kuitenkin jatkunut, Malttiponi on hypännyt ja kehittynyt myös valtavasti. Olen myös ratsastanut torinhevonen Vespaa ratsastuskoulusta ja päässyt tekemään kaikkea mukavaa. Siltikään Vespan kanssa tekeminen on niin erilaista, ja tuppaan usein vertaamaan sitä Rionaan: sen kanssa oli aina niin kivaa ja helppoa.

Tämän blogin loppu on kuitenkin mahdollisuus avata uusia ovia: pääsette varmasti tutustumaan uuteen blogiini pian. Uudet tuulet puhaltavat, ja niiden mukana tulee kaikkea hyvin mielenkiintoista, josta pääsette lukemaan sitten uudelta puolelta.

Poniratsastajan Tahto kiittää ja kuittaa, ja somehiljaisuus laskeutuu ja blogi jää muistoksi pölyttymään kirjahyllyn nurkkaan.

Valtava kiitos lukijoille näistä vuosista,
uuden blogin puolella nähdään!
<3 Viivi

4 kommenttia:

 1. Miksi poni lopetettiin? :o Vaikutti kuitenkin olevan ihan ratsastuskuntoinen kun olitte vielä kisoissakin vähän aikaa sitten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rionaa ei ole lopetettu, se lähti ratsastuskoulun omistajan vaihtuessa toiselle puolelle suomea ja näin tiemme erosivat. :c

   Poista
 2. Apua, mulla tuli kyyneleet silmiin tota videota katsellessa! Vieläkin tsempit sulle, olitte niin upee pari Rionan kanssa!♥

  VastaaPoista