lauantai 9. huhtikuuta 2016

5. Viime viikkojen tunteiluja

Ajattelin hiukan herätellä tätä blogia, sillä viime postauksesta on jo kulunut aika kauan. Olen ratsastellut enimmäkseen Fionalla, muutaman kerran menin Bellellä ja kerran kävin rästillä Tivanolla.

Tämän viikon keskiviikkona 6.4. oli miun oma tunti ja hypeltiin muutaman esteen rataa. Minä ja muutama muu hyppäsi ilman satulaa! Fiona oli tosi mainio.

kaikki tämän postauksen kuvat c. Hanska
  Tehtiin sellaista tehtävää, että tultiin P: n kohdalla oleva punavalkoinen pysty jonka jälkeen jatkettiin H: n kohdalla olevalle punakeltaiselle pystylle ja hypättiin se. Sitten lisättiin mukaan myös se, että punavalkoinen hypättiin myös takaisintulomatkalla. Lopullinen tehtävä oli tulla punavalkoinen, punakeltainen, kääntää takaisin punavalkoiselle, tehdä päädyssä kaarros ja kääntää keltamustalle pystylle, hypätä se ja jatkaa vielä keltapunainen pysty. Fiona oli tosi mukavan rauhallinen, ja tunnista jäi tosi kiva fiilis! Kestin jopa selässä, jos sitä ei lasketa että oltiin pysähtyneitä ja olin menossa naistensatulaan, ja Fiona lähti kävelemään ja keikahdin alas :D  Mutta muuten tosi mukava tunti oli.

Viime viikolla meillä oli koulutunti ja menin Bellellä. Tehtiin kaikenlaisia erilaisia harjoituksia ilman jalustimia ja sitten lyhyillä jalustimilla. Esimerkiksi harjoiteltiin esteistuntaa, kevyttä istuntaa ja lopuksi vielä seisottiin jalustimilla käynnissä, ravissa ja laukassa. Belle oli tosi mukava ja oli ihan kivaa vaihtelua hiukan erilainen tunti.


 Kaksi viikkoa sitten meillä oli taas estetunti, ja menin sen kelläs muullakaan kuin Fionalla. Tunnista ei valitettavasti ole kuvia, koska just eilen menin poistamaan ne. Hups. Mutta Fiona oli tosi kiva, oli vähän vauhtia ponilla mutta oli tosi kivaa! Meidän instagramissa sen sijaan on kyllä muutama video tunnista, kannattaa käydä vilkaisemassa!

Viimeisenä kerron kolme viikkoa sitten olleesta tunnista, joka meni kyllä oimalta osalta hiukan pieleen, toki kaikki, minä mukaanlukien sai siitä kunnon naurut! Menin silloin Bellellä, ja mentiin pituushalkaisijalla olevaa jumppasarjaa. Menin sitten sieltä tipahtamaan, mutta se oli kyllä ihan oma vika, koska olin edellä hevosta enkä pitänyt sitä kunnolla pohkeiden välissä. Sitten poni kielsi, ja roikuin siinä mukana erittäin typerän näköisesti, joten saa nauraa. Koetettiin tuota heti perään uudestaa, ja tuli toinen kielto. Tällä kertaa onneksi pysyin kyydissä, mutta toi meno ei kyllä näytä kovin hyvältä. Kuitenkin muutama onnistunut pomppu tuli, ja loppujen lopuksi olin kuitenkin ihan tyytyväinen tohon poniin.


Ja tosiaan, sunnuntaina kisaan seurakisoissa Fionalla toisena omassa luokassani, ja toivon että menisi ihan hyvin, koska tunnit on meidän osalta menneet hyvin ja joka tunti, kun ollaan hypätty kunnolla olen mennyt Fionalla ja aina on ratsastus tuntunut hyvältä ja on jäänyt onnistunut fiilis tunneista.

                                                        ♥: llä Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti