keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

6. Mainio poni

Sunnuntai oli tosi hyvä päivä! Ensinnäkin: pääsin katsomaan tänään Ninnua Meten ja Kaislan kanssa! Ninnu pienen vatsa oli kasvanut jo tosi suureksi. Ensiksi harjailtiin Ninnu yhteisvoimin käytävällä, sitten Kaisla laittoi sille suitset ja mentiinkin sitten jo pihalle. Mette ratsasti ekana, Kaisla talutti koska Ninnulla on ollut hiukan virtaa :D Noh käveltiin siis ihan hyvän matkaa, oli tosi kivat maisemat ja tykkäsin! ♥ 

Mette ja Ninnu

 Paluumatkalla minä köpöttelin Ninnun selässä, ja oli tosi ihanaa olla siellä taas! Se oli niin rauhallinen, ja satuttiinpahan yksi porokin näkemään. Kuten kuvasta näkee, Ninnun vatsa on jo aivan tosi iso, mutta varsan pitäisi syntyä vasta kesäkuussa. Ihana Ninnu!


Rakas

Sitten ihan toisiin juttuihin. Sunnuntaina, 10.4.-16 oli estekisat, joihin kerroinkin osallistuvani Fionalla. 60cm, 0vp ja 1. sija! Fiona oli mitä parhain poni, se suorastaan lensi esteiden yli Aikaa meillä oli uusinnasta 24,19 ja voi, oon niin ylpeä Fionasta! Alapuolella ratavideo, jonka voitte löytää myös YouTubesta.
:llä Viivi

2 kommenttia:

  1. Ihanat sie ja Ninnu ja sie ja Fiona<3 jaa kiva postaus:)

    VastaaPoista