lauantai 21. tammikuuta 2017

17. Estetunti Rionalla

Moikka!

Rionan kanssa touhuilin taas viime torstaina ja keskiviikkona. Molempina päivinä hyppäsin, Riona on tuntunut poikkeuksellisen hyvältä (ainakin torstaina). Keskiviikkona teemana olivat laukanvaihdot, jotka ei sujunut. Sain ehkä yhden hyvän vaihdon, kun muistin laittaa ponin liikkeelle. Torstaina mentiin toisenlaisissa tunnelmissa. Oli innari, pysty lävistäjällä ja toinen pysty ratsastuskoulun sivulla. Riona oli alusta asti todella reipas ja innokkaasti lähdössä hyppäämään. Hypyt meni ihan hyvin, Riona oli tosi reippaalla tuulella ja pitikin muistaa huolehtia siitä, ettei uljas ratsuni päässyt menemään oman mielensä mukaan ja Ripan piti pysyä minun kontrollissa. Tuli muutama ihan jees pätkä, ja hyvä fiilis tunnista jäi.

Toinen asia koskee sunnuntain kisoja. Oon odottanut näitä estekisoja pitkään, koska haluan päästä korjaamaan mun edelliset virheet. Esimerkiksi ratsastaa ponia verkassa eteenpäin puolipidätteiden kautta ja muistaa pitää Riona liikkeellä koko ajan radalla, sekä auttaa sitä parhaani mukaan. Niin, ja tehdä esteille hyvät tiet. En kisoilta odota kovin suuria, toivon vain, että huomenna pääsisin ratsastamaan puhtaan radan ilman suurempia virheitä. Treenit ovat menneet kuitenkin nyt kevään ja joulun aikaan hyvin, ja voin siis iloisin mielin suunnata radalle.

Kokosin vielä lyhyen videontyngän torstailta ja keskiviikolta, löytynee YouTubesta mutta laitan sen nyt tähän allekin. Kuvauksesta kiitokset Sinttu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti