sunnuntai 29. tammikuuta 2017

18. Estekilpailut

Moikka!

Tämä postaus olisi pitänyt tehdä jo viime viikon aikana, mutta kun en saanut aikaiseksi, niin teen vasta nyt. Aiheena on tosiaankin estekilpailut, joissa menin 80cm- luokan Rionalla. Riona oli verkassa tosi reipas, mutta sitten kun menin sinne odottamaan omaa rataa meno ehti hyytyä jotenkin. Ajattelin ensi kisoissa laittaa toiveen ensimmäiseksi tai toiseksi, jotta pääsisin mahdollisimman äkkiä radalle ja poni pitäisi vireen yllä.

este numero 2.
Ensimmäiselle esteelle ihan okei tie ja hyvä hyppy. Toiselle esteelle ratsastin vähän liian pohjaan ja tuon takia puomi alas. Sitten olis pitänyt vähän aktivoida laukkaa ennen kolmosta, mutta ilmeisesti jätin sen tekemättä. Kolmoseste mentiin yli, samoin myös nelosen sarja, joka olisi kyllä pitänyt tulla paremmassa tempossa.

Este numero 3.

4A

4B
este numero 8.
Noiden jälkeen kaarrettiin vasemmalle ja hypättiin viides este. Viidenneltä jatkettiin suora kuudennelle. Kuudes este oli okseri, jossa kivasti puhtaassa laukassa alas kohti seiskaa. Seiskalle ihan ok hyppy, siitä kaarrettiin kahdeksannelle (ja meidän ratamme viimeiselle) esteelle. Siihenkin ihan hyvä hyppy, ja oon aika tyytyväinen Rionaan. Tämä kyseinen rata oli virhepisteistä huolimatta moninkertaisesti parempi kuin meidän viime rata. Joissain hypyissä joku kavio kolahti puomiin ja ehdin jo pelätä tippumista, mutta ei sentään (paitsi esteellä numero 2). Seuraavalla kerralla tähdätään sitten puhtaaseen rataan! Tähän loppuun liitän vielä YouTuben puoleltakin löytyvän ratavideon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti