sunnuntai 10. joulukuuta 2017

44. Rakas Joulupukki... - Adventtikalenterin toinen luukku

Toinen adventti, jipii! Nyt on hyvä aika käydä läpi joululahjatoiveita ja syyt, miksi juuri nuo asiat?
Tänä jouluna en oikeastaan ole erityisemmin mitään joululahjatoiveita tehnyt. Tuntuu siltä, että olisi kiva keskittyä pikemminkin antamiseen ja läheisten kanssa joulun viettämiseen. Tähän kuitenkin keräsin muutaman pienen toiveen, joita en oikeastaan tarvitsisi mutta kuitenkin himoitsen.. Ja muutama muukin asia.


Ihan ensimmäisenä toiveena haluaisin pitkähihaisen kilpailupaidan. Lyhythihainen mulla on jo, Kingslandin Belvedere-mallinen kaksivärinen paita. Siitä olen tykännyt kovasti, palkintojenjaossa erottuu joukosta kummasti (mulla on se pinkkivalkoinen malli). Vastikään hankkimani kilpailutakin alle haluaisin kuitenkin jotain siistimpää ja vähän neutraalimpaa, joten vähän aikaa sitten päädyin selailemaan kuvia noista paidoista. Silmiin osui sitten Kingslandin Lynn-kilpailupaita. Tuo kyseinen Lynn on melko paksu ja lämmin, sekä suunniteltu talvella käytettäväksi. Itse olen kunnollinen kerrospukeutuja, joten tuollainen paita olisi hyvä lisä kisatakin alle. Kesällä pärjään t-paidalla, mutta talvella mitä lämpimämpi, sen parempi.

Toisena toiveenani on Freejump Soft'up Pro-jalustimet. Tämä tuli itseltäni oikeastaan ihan extemporee, mutta Maltin Freejumpeista olen pitänyt ihan todella sillä ne istuvat jalkaan oikein hyvin eikä jalka luista jalustimesta mihinkään. Värinä olisi viininpunainen, muut ei jotenkin mulle nappaa mutta kyseisestä väristä tykkään kovasti. Näistä olen muutenkin kuullut kovasti hyvää, joten päätyivät nämäkin sitten listalleni.
Kolmantena varmaan jokaisen joululahjatoiveisiin kuuluva asia: suklaata. Suorastaan rakastan tuota Fazerin merisuola-toffeekrokanttisuklaata, sitä siis tahtoisin levyllisen verran.. tai oikeastaan mihä tahansa suklaa käy, ne ovat aina yhtä hyviä! Suklaa kuitenkin kuuluu jouluun, joten sitä täytyy olla edes jossakin muodossa :D


Neljäntenä toiveissani on saada yksi tai kaksi Soturikissat-sarjan kirjaa. Olen joka ikisen niistä ajan mittaan lukenut enkä näitäkään halua jättää välistä, ne on ottaneet paikan mun lempikirjasarjana jo monen monta vuotta sitten. Varsinkin nyt, kun sarjaan ilmestyi kaksi uutta kirjaa, on pakottava tarve päästä ne lukemaan tai saada ainakin toinen niistä joululahjaksi.

Ja sitten kaksi toivetta, joiden en usko toteutuvan, koska nämä Suomen talvet ovat nyt vähän mitä ovat. Toivoin jouluksi vähintään 50cm lunta ja vähintään -15 astetta pakkasta. Kovalla pakkasella on toki joskus huono ratsastaa (varsinkin ellei ole maneesia, kenttä on jäässä) jos ei pue tarpeeksi, mutta tuon pakkasen voi sitten hyödyntää kaikkeen muuhun talviliikuntaan, kuten lumisotaan, jonka varmastikin voi laskea urheiluksi :D Tai sitten vain lähtee ilman satulaa vähän päästelemään höyryjä jonnekin pellolle tai vaikkapa järven jäälle!


Millaisia joululahjatoiveita teillä on, ja löytyikö samoja kuin minulta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti